Hvem er Træningsklubben for?

Træningsklubben er for alle, der ønsker at blive stærkere, slankere og transformere deres krop uden at skulle bruge timevis på et løbebånd eller spise kylling og broccoli til hvert måltid. Du kan være med uanset om du kan squatte 200 kg, eller hvis du ikke engang ved hvad en squat er – så længe du er villig til at arbejde hårdt og blive lytte til vores råd og vejledning.

Hvordan starter jeg?

Du starter ved at tilmelde dig via hjemmesiden i Aarhus.

Hvor befinder Træningsklubben sig?

STYRK Aarhus
Finlandsgade 25C
8200 Aarhus N

Hvilken slags træning udbyder i?

Træningsklubben er stedet hvor individuel træning møder gruppetræning.

Det giver dig næsten alle fordelene ved personlig træning (da du træner dit eget skræddersyede program til dig mål), og sammen med andre ligesindende, i et motiverende træningsmiljø. Mennesker som er på samme rejse som dig og blandt trænere som kun er der for at hjælpe jer alle.

Kan jeg afprøve Træningsklubben inden jeg tilmelder mig?

Vi afholder løbende prøvetræninger som du kan tilmelde dig i Aarhus.
Men du er velkommen til at kontakte os for en gratis uforpligtende samtale for at høre mere om det hele, og hvor du kan stille alle de spørgsmål du ønsker.

Kontakt os her:
aarhus@traeningsklubben.dk

Hvordan er jeres træningsprogrammer?

Alle træningsprogrammer bygges op omkring klassisk styrketræning (barbells, dumbbells, kettlebells osv.) og suppleres med mindre små workouts/finishers til sidst til hver holdtræning – inspireret fra både strongman og crossfit træning.
Du vælger imellem en af følgende programopbygninger:

  • Styrke
  • Muskelopbygning
  • Fedttab

Det er også værd at bemærke, at intet, vi laver er tilfældigt og hvert program, hver øvelse, hvert sæt, hver rep osv. Alt har et specifikt formål. Vi kombinerer videnskabeligt beviste træningsprincipper med mange års praktisk erfaring til omhyggelig planlægning af skræddersyede programmer, der er designet til at sikre, at du får de resultater du ønsker, på kortest mulige tid.

Programmerne på Træningsklubben tillader ikke, at du har specifikke ønsker til enkelte øvelser såsom at lære muscle-ups, vægtløftning eller lignende. Programmerne er opbygget efter det overordnede fokus du vælger, så du kommer hurtigt muligt tættere på netop det mål.
For dette så tilbyder vi i stedet personlig trænings timer til en god pris fordi du er medlem af Træningsklubben.

Døjer du med flere skader der skal tages højde for, så bedes du kontakte os inden, så vi kan vurderer om du kan indgå på én af ovenstående programmeringer.
Og ellers tilbyder vi muligheden for, at én af vores tilkoblede trænere som er uddannet fysioterapeut, står for at udarbejde dit program, for en mindre merpris.
Du kan skrive til os for at høre mere om dette.

Træner alle det samme program?

Nej, du bliver tildelt et program, der matcher dine mål og dit aktuelle niveau i forhold til styrketræning.

Hvis dit mål er at sænke fedtprocenten, vil du få et effektivt fedttabsprogram.
Hvis du aldrig har løftet vægte, får du et begynderstyrkeprogram.
Hvis du er en kvinde, der ønsker at få muskler vil du blive sat på et specifikt program i forhold til netop det.
Hvis du har meget træningserfaring og ønsker at blive virkelig stærk får du du et mere komplekst styrkeprogram. Osv.

Det betyder ikke noget hvad dit mål er, vi kan hjælpe dig uanset hvad! For vi har træningseksperter inden for langt de fleste områder af træning.

Får jeg en personlig træner?

Ja.

Som medlem af Træningsklubben får tildelt din egen personlige træner – dette er den person, der besvare din månedlige update, foretager dine målinger og er klar til at støtte dig, guide dig og besvare eventuelle spørgsmål du måtte have løbende.

Du bliver naturligvis og trænet i træningscenteret af ​​en række af vores trænere – dette afhænger af, hvem der er planlagt til at trænere det hold du har booket dig på.

Laver i cardio træning?

Ja.

Men ikke den kedelige slags hvor du står på et løbebånd/crosstrainer i så lang tid, at du dør af kedsomhed. Det er tror vi ikke på er noget som skaber gode resultater.
Og derfor vil du ikke engang kunne finde et løbebånd i nogle af vores centre 😉

I stedet kombinerer vi flere elementer og får inspiration fra blandt andet: strongman training, crossfit, cirkeltræning, interval træning mm.

Hvordan foregår hver træning?

Vi starter hver træning med en gruppeopvarmning, ledet af en af ​​vores trænere – alle afslutter opvarmningen sammen. Opvarmningen er designet ikke kun til fysisk at forberede dig til at træne, men også til at hjælpe dig mentalt med at slappe af fra dagens stress og belastning.

Når opvarmningen er afsluttet  går du i gang med at træne dit eget skræddersyede program som du har fået udleveret.

På hvert hold vil der altid være en træner der for at sikre dig, at du har styr på alt, træner hårdt og har god teknik i det hele.

Kan jeg træne mit eget program?

Nej, alt vi gør under vores tag er i forhold til vores coaching og vejledning.

Skal jeg være i god form fra start?

Nej, slet ikke.

Dit træningsprogram vil blive tilrettelagt efter dit nuværende niveau, uanset hvor højt eller lavt dette er.

Vi har medlemmer i Træningsklubben i alle størrelser og former og på vidt forskelligt niveau.

Kan jeg betale per session?

Nej. Du skal være medlem af Træningsklubben.

Kan jeg bare komme og træne i jeres center?

Nej.

Det er kun muligt at benytte et af vores centre hvis du er medlem i Træningsklubben, hvor du så kan træne på de specifikke holdtider, eller hvis du har personlig træning med én af trænerne.