Det bedste fra personlig træning og bootcamp

I Træningsklubben får du skræddersyede træningsprogrammer og kompetente trænere til alle dine træninger.

Det er det bedste fra personlig træning og det bedste fra bootcamp, kombineret i ét unikt produkt, til en pris alle kan være med på.

Træningerne hos Træningsklubben handler om faglig kompetent vejledning og klubfølelsen i træning med ligesindede.
En klubfølelse, der opstår på trods af niveaumæssige, aldersmæssige, vægtmæssige og mange andre forskellige udgangspunkter. Alle skal kunne mødes om deres passion for træningen i kampen for at komme nærmere deres træningsmål – uanset hvad målet er. Både for mænd og kvinder.

Træningsklubben bringer fællesskabet i fokus. Vi vil genskabe den hjemlige følelse, du havde som ung i den lokale sportsforening, og kombinere denne med professionel vejledning af vores højtuddannede trænere i moderne, private faciliteter.

Nu behøver du ikke andre medlemsskaber end Træningsklubben – for her får du alt! Og vores 28 dages NO BULLSHIT challenge kickstarter det hele.

Mærk stemningen i Træningsklubben

Alt dette får du med træningsklubben

Eksklusiv træningsklub

I Aarhus har vi egne private faciliteter, Klub Fisker, med parkering foran døren, badefaciliteter og selvfølgelig træningsudstyr af højeste kvalitet – kun adgang for medlemmer.

Fleksible træningstider

Du kan træne ubegrænset på 14 hold om ugen med én eller flere af vores dygtige trænere på holdene. Du behøver altså ikke et fitness abonnement ved siden af!

Skræddersyede programmer

Du vil få et træningsprogram med indlagt progression, der passer til dine mål, din træningserfaring og dit nuværende niveau. Du får selvfølgelig også en times 1:1 gennemgang af dit program.

Individuel kostvejledning

Du bliver uddannet i kost via vores e-bog, digitalt kostkursus og 2 individuelle kostsamtaler for at komme i dybden med netop dine vaner og udfordringer. Der følges selvfølgelig løbende op på det hele.

En NO BULLSHIT 28 dages challenge

Du har sikkert prøvet det før: En kortvarig challenge eller bootcamp, som lover livsforandrende resultater gennem et komplet gennemtænkt system! Du får det hele – kostplan, træningsplan, rabatter på kosttilskud, yogamåtte og hjemmetræningselastikker – og du er SÅ klar til at komme i gang og opnå din drømmekrop!

Men har du nogensinde tænkt over følgende…

Hvem sikrer, at du rent faktisk kommer i gang med planerne? Hvem hjælper dig med at få det implementeret som nye gode vaner? Og hvem får, sammen med dig, udfordret og arbejdet med de mentale overbevisninger, som bliver ved med at stå i vejen for dine gode intentioner om at komme i gang – og ikke mindst fastholde en aktiv hverdag?

Det er her, at Træningsklubben kommer ind i billedet!

Denne no bullshit 28-dages challenge er ikke den sædvanlige challenge. I dette relativt korte forløb vil vi give dig værktøjerne til at opnå mærkbare resultater og samtidig ruste dig til at implementere nye vaner efterfølgende.

Men lad det være sagt: Denne challenge er fri for bullshit! Du kommer ikke til at tabe dig et tocifret antal kilo på 28 dage eller til at passe dine jeans, du i årevis har drømt om at have på. Og du når sandsynligvis heller ikke at få den six pack. Vi kommer derimod til at igangsætte en række livsforandrende processer, som du kan tage med dig videre, og som kan sikre dig resultater på den lange bane.

I denne no bullshit 28-dages challenge, der rent faktisk virker, tager vi dig i hånden og guider dig fra dag ét. Du får nemlig ubegrænset mulighed for sparring og feedback – noget af det vigtigste, du har brug for, når du er i en forandringsproces.

Fleksible træningstider

Du kan booke alle de tider du ønsker hver uge (ubegrænset træning).
Vi åbner op for flere tider i takt med, at vi bliver flere medlemmer

Mandag

17.30 – 18.45

19.00 – 20.15
20.30 – 21.30(ude)

Tirsdag

6.30 – 7.45

17.30 – 18.45
19.00 – 20.15

Onsdag

19.00 – 20.15

Torsdag

6.30 – 7.45

17.30 – 18.45
19.00 – 20.15

Fredag

15.30 – 16.45

Lørdag

10.30 – 11.45

12.00 – 13.15
13.30 – 14.30 (ude)

Søndag

De hold hvor der står “ude” foregår udenfor i vores tilhørende gård til klubben.

Du kan også træne med i Klub Fisker i Aarhus. Se deres træningstider her.

Sådan bliver dit forløb

1. Det aktive valg

Du træffer beslutningen om at få kvalificeret hjælp til at nå de mål du har gået drømt om ved at tilmelde “En NO BULLSHIT 28 dages challenge”. Challenge-forløbet er for alle uanset køn, alder, og niveau. Når du har tilmeldt dig får du en grundig manual som beskriver hvert skridt af denne NO BULLSHIT 28 dages challenge.

2. Du får din egen træner

Du bliver tildelt din helt egen træner, som vil være ham/hende du har alt din kommunikation med i de 28 dage og som hele tiden vil stå til rådighed for dig.

3. Møde og målsætning

Inden du starter skal du udfylde et interview og mødes med din træner. Vi ønsker at hjælpe dig bedst muligt i gang og videre i dit træningsliv, og vi ved, at hvis du følger denne manual, sætter tid og energi af til at arbejde med materialet, samt stiller spørgsmål til os, hvis der er noget, som du har brug for sparring til – så er du godt på vej til at opnå dine mål og drømme.

4. Du får tilsendt dit materiale

Efter opstartsmødet vil din træner sende alt dit materiale og i har sammen lagt en plan for din træning og hvornår i skal mødes til gennemgang af træningsprogrammet, så du er fuldt ud klar til at starte på holdene i Træningsklubben.

5. Træningen starter

Du er nu 100% klar til at deltage på alle hold i Træningsklubben og til at arbejde intensivt mod dine mål – under kyndig vejledning fra din egen træning, men også hele trænerteamet i Træningsklubben.

6. Løbende opfølgning

Du og din træner er i nær kontakt hver uge, så vi sikre, at du kommer i mål med de målsætning i har sat i fællesskab. Du vil være flere opgaver og udfordringer, men din træner står ved din side igennem det hele. Og vi GARANTERER, at du hvis du følger den aftalte plan i 28 dage, så kommer du ét eller flere skridt tættere på dine mål.

Hvad siger deltagerne

Mød klubbens trænere

Rasmus Skov-2

Rasmus Skov

Trænerteamets bevægelses-nørd
Personlig træner

Michelle Lindop

Michelle Lindop

Trænerteamets humørbombe
Kandidat i Idræt

Mathias Appelgren

Mathias Appelgren

Trænerteamets …
Bachelor i Ernæring og Sundhed

Trine Vissing ny

Trine Vissing

Trænerteamets energibundt
Fysioterapeut

Daniel Steffensen-2

Daniel Steffensen

Trænerteamets ballademager
Personlig træner

Asger-Gerrild-700x1050

Asger Gerrild

Trænerteamets gamer
Personlig træner

Hvad du får for 4593 KR
3000 KR

GARANTEREDE RESULATER

(Værdi: Uvurderlig)

Hvis du følger den planer vi i fællesskab laver sammen, så garanterer vi, at du vil opnå resultater. Hvis ikke, så får du dine penge tilbage.

1 times personlig træning

(Værdi: 700 ,-)

Du og din træner gennemgår grundigt dit skræddersyede træningprogram, så du kan føle dig tryg i at starte op på Træningsklubben hold (hvor der selvfølgelig også altid vil være mindst én træner til at hjælpe dig).

2 x individuelle kostsamtaler

(Værdi: 1400 ,-)

Både ved opstart og ved afslutning af de 28 dage har du en kostcoaching samtale med din træner, hvor der gåes i dybden med de konkrete vaner og udfordringer du har med kosten. Der følges selvfølgelig også løbende op undervejs.

Master-mind lydfiler

(Værdi: 199 ,-)

I vores mangeårige arbejde med mange forskellige klienter har vi indsamlet nogle af de hyppigst stillede spørgsmål og dilemmaer, som opstår hos dem, vi har arbejdet med. Vi vil gerne forberede dig på de udfordringer, som kommer – eller du måske allerede oplever!

Du får adgang til en række lydfiler, hvor vi gennemgår problematikkerne samt kommer med et bud på, hvordan du kan arbejde med dit mindset for, at det ikke står i vejen for din videre proces.

Fri træning på alle Træningsklubbens hold

(Værdi: 995 ,-)

Du kan træne ubegrænset på 14 hold om ugen med én eller flere af vores dygtige trænere på holdene. Du behøver altså ikke et fitness abonnement ved siden af!

Skræddersyet træningsprogram

(Værdi: 700 ,-)

Du vil få et træningsprogram med indlagt progression, der passer til dine mål, din træningserfaring og dit nuværende niveau. Du får adgang til dit træningsprogram via en app, hvor der også er video af samtlige øvelser med korrekt udførsel.

E-bog: De 5 P’er 

(Værdi: 199 ,-)

Du får vores populære e-bog “De 5 P’er – et praktisk system til bedre kost uden madstress”

Fedtprocent måling (Inbody)

(Værdi: 100 ,-)

For at kunne måle hvordan du udvikler dig (fedtmasse, muskelmasse mm.) får du fri adgang til at benytte vores Inbody scanner som måler din fysiske udvikling ned til mindste detalje.

Kost kursus (video)

(Værdi: 300 ,-)

Der er mange kost-myter derude, som kan vække forvirring og ikke mindst frustration. Derfor har vi udarbejdet et kost-kursus i video-format, som du skal igennem.

Kurset består af 3 videoer af 20-30 minutters varighed.

Alt ovenstående får du for...

4593 DKK –> 3000 DKK

Inklusiv resultatgaranti, eller dine penge tilbage.

Vi har kun 8 pladser til d.1, så du skal være hurtig!

En NO BULLSHIT 28 dages challenge

Næste opstart: 1.august 2021
(kun 8 pladser)

3000 kr

Træning:
Din egen personlige træner
Ubegrænset træning på alle hold
Personlig træning i små grupper
Skræddersyet træningsprogram
1 times personlig træning (gennemgang af program)
Opvarmnings- og progressions guide
Træning i både Aarhus + København

Kost:
E-bog: De 5 P’er – et praktisk system til bedre kost
Kost-kursus (video)
2 kost-coaching samtaler
Master-mind lydfiler
Ugentlige opfølgning (som minimum)
Fedtprocent måling (Inbody)